Į svečius kviečia Europos kalbos

Rugsėjo 27 dieną užsienio kalbų mokytojai kartu su mokiniais šurmulingai paminėjo Europos kalbų dieną. Per 3 pamoką A. Čukalinos, S. Bidvaitės, A. Barkauskienės, Ž. Pocevičienės ir E. Gestautienės mokiniai organizavo viktorinas, teisingai atsakius į klausimus, laukė saldūs prizai.
Po 3-jų pamokų ispanų kalbos mokytojas A. Kulvietis suorganizavo edukacinę veiklą. Trumpai pristatė pagrindines mandagumo frazes ispaniškai ir su mokiniais padainavo dainą.
Vokiečių kalbos mokytoja M. Damalienė ir Id ir Ia kl. mokiniai parengė ir  pamokų metu pristatė  projektą „Ich auf Europareise“.
Per 5-tą pamoką mokiniai buvo pakviesti į svečius pas anglų kalbos mokytoją R. Kisielienę. Jos mokiniai paruošė pristatymą apie kalbų kilmę, po kurio visi svečiai sudalyvavo viktorinoje. Į pamoką užsuko ir prancūzų kalbos mokytoja A. Barkauskienė su mokiniais, kurie pristatė Erasmus+ projektą „Už vieningą ir solidarią Europą!“.
Per 4-ą ir 6-ą pamokas anglų kalbos mokytojos S. Bortelytė ir V. Rakštienė savo mokiniams organizavo Kahoot! žaidimą, kurio metu mokiniai pasitikrino savo žinias apie Europos kalbų dieną. Mokiniai taip pat buvo paruošę pristatymą apie Europos kalbas ir viktoriną.
Taigi, veiklų buvo daug ir įvairių, kaip pavaduotoja R. Urbienė pasakė: „Labai norėtųsi  aplankyti ir pamatyti visas veiklas, bet …“
Pamokos prabėgo greitai ir su puikia nuotaika. Įspūdžiai pateikti nuotraukų galerijoje.